Avoin hakemus

Haku alkaa: 22.10.2018 | Haku päättyy: 31.12.2018

Haemme asiantuntijoita:
Jos kiinnostuit meistä työpaikkana ja haluat kertoa osaamisestasi, otamme avoimia työhakemuksia vastaan. Jokainen uusi työntekijä on meille mahdollisuus kasvattaa kokonaisosaamistamme. Yhdistävänä tekijänä asiantuntijoillamme toimii ydinvoima.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Lähetä hakemuksesi ja lunasta pääsylippusi mielenkiintoiselle ja opettavaiselle kasvun matkalle yhdessä meidän kanssamme!

Lähetä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta 31.12. mennessä. Lähetä lomakkeen kautta hakemuskirje, jossa tarkennat hakevasti avoimella hakemuksella, CV:si sekä opintosuoritusotteesi.

Ennen hakemuksen täyttämistä katso kuinka käsittelemme henkilötietoja osoitteessa https://www.platom.fi/rekisteriseloste/

Lisätiedustelut henkilöstöpäällikkö Ville Kakkoselta ville.kakkonen(a)platom.fi ja 044 5504 057.