Konetekniikan asiantuntija

Haku alkaa: 22.03.2019 | Haku päättyy: 14.04.2019

Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana venttiileiden kunnossapidon, muutostöiden ja hankinnan parissa. Tehtävässä on oleellista kyetä arviomaan venttiilien teknisiä ratkaisuja, soveltuvuutta ja vaatimustenmukaisuutta.  Tarkastelunäkökulma on venttiileiden rakenne ja mekaniikka, jolloin tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi konetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Venttiileihin liittyvän asiantuntijatyön lisäksi työtehtäviisi voi kuulu erilaisia konetekniikkaan liittyviä asiantuntijatehtäviä esimerkiksi järjestelmä- ja laitetoimitusprojekteissamme.

Päämajasi on ensisijaisesti Platomin Rauman konttori. Lisäksi työnkuvaan voi liittyä asiakaskäyntejä muulla Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Täytä hakemus

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostin sijaan kumppanimme  Go On yhtiöden rekrytointijärjestelmän kautta, johon pääset ylläolevasta linkistä. Näin voit olla varma, että hakemuksesi tulee varmasti perille ja käsitellyksi asianmukaisesti.