LVI-järjestelmien asiantuntija

Haku alkaa: 13.09.2018 | Haku päättyy: 28.10.2018

Haemme LVI-järjestelmien asiantuntijaa:
Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ydinvoimalaitoksien ilmastointijärjestelmien toiminnan ja turvallisuuden arviointia sisältävissä projekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ydinvoimalaitosten ilmastointijärjestelmistä ja ymmärrystä ilmastointijärjestelmien vaikutuksesta ydin- ja säteilyturvallisuuteen. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä tuottaa itsenäisesti teknisiä asiakirjoja englannin kielellä. Lisäksi arvostamme YVL-ohjeiden tuntemista ja kokemusta viranomaisaineistosta. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi energia- tai talotekniikan (LVI) insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Lähetä hakemuksesi ja lunasta pääsylippusi mielenkiintoiselle ja opettavaiselle kasvun matkalle yhdessä meidän kanssamme!

Hakemukset hakulomakkeen kautta 28.10. mennessä osoitteessa https://www.platom.fi/tyopaikka/lvi-jarjestelmien-asiantuntija/

Ennen hakemuksen täyttämistä katso kuinka käsittelemme henkilötietoja osoitteessa https://www.platom.fi/rekisteriseloste/

Lisätiedustelut henkilöstöpäällikkö Ville Kakkoselta puhelimitse +358 (0)44 5504 057 ja sähköpostilla ville.kakkonen(a)platom.fi.