Prosessilaskennan asiantuntija

Haku alkaa: 13.09.2018 | Haku päättyy: 14.10.2018

Haemme prosessilaskennan asiantuntijaa:
Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ydinvoimalaitoksien prosessilaskennan parissa. Ydinvoimalaitokset pidetään jatkuvasti hyvässä kunnossa ja turvallisina. Käytännössä tämä edellyttää investointeja laitoksen eri järjestelmiin sekä reaktori- että turbiinisaarekkeessa. Komponenttien kehittyessä myös laitoksen hyötysuhde voi parantua muutosten myötä. Prosessilaskennan avulla voidaan arvioida jo ennalta muutosten vaikutuksia yksittäiseen järjestelmään, muihin järjestelmiin ja lopulta koko voimalaitoksen energiataseeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ydinvoimalaitosten termohydrauliseen laskentaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi energia- tai prosessitekniikan diplomi-insinööri. Lisäksi edellytämme oma-aloitteisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja kykyä toimia jatkuvasti asiakasrajapinnassa. Edellytämme hakijalta joko opiskelu- tai työaikana kerrytettyä kokemusta prosessilaskennasta. Tehtävään voidaan valita myös opiskelujen loppuvaiheessa oleva opiskelija, jolloin työtehtäviin perehtyminen voidaan tehdä lopputyön muodossa.

Työntekopaikkakunta on Rauma ja työ tehdään pääosin asiakkaan tiloissa Olkiluodon ydinvoimalaitosalueella. Työhön voi kuulua myös toimenkuvaan liittyviä työ- tai koulutusmatkoja kotimaassa tai ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Lähetä hakemuksesi ja lunasta pääsylippusi mielenkiintoiselle ja opettavaiselle kasvun matkalle yhdessä meidän kanssamme!

Lähetä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta 14.10. mennessä. Lähetä lomakkeen kautta hakemuskirje, jossa tarkennat hakevasi juuri tätä paikkaa, CV:si sekä opintosuoritusotteesi.

Ennen hakemuksen täyttämistä katso kuinka käsittelemme henkilötietoja osoitteessa https://www.platom.fi/rekisteriseloste/

Lisätiedustelut henkilöstöpäällikkö Ville Kakkoselta puhelimitse tiistaina 2.10. klo 15-16 ja tiistaina 9.10 klo 15-16. Muina aikoina sähköpostilla ville.kakkonen(a)platom.fi.