Prosessitekniikan asiantuntija

Haku alkaa: 12.11.2018 | Haku päättyy: 26.11.2018

Haemme prosessitekniikan asiantuntijaa:

Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana voimalaitoksien termohydraulisten prosessien toiminnan ja turvallisuuden arviointia sisältävissä kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta erityisesti ydinvoimalaitoksien mallinnus-, simulointi- ja analyysitehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta APROS-ohjelmiston käyttämisestä ja kokemusta vastaavista konventionaalisiin voimalaitoksiin liittyvistä tehtävistä. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä tuottaa itsenäisesti teknisiä asiakirjoja suomen ja englannin kielellä. Lisäksi arvostamme YVL-ohjeiden tuntemista ja kokemusta viranomaisaineistosta. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi energia- tai prosessitekniikan diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Lähetä hakemuksesi ja lunasta pääsylippusi mielenkiintoiselle ja opettavaiselle kasvun matkalle yhdessä meidän kanssamme!

Lähetä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta 25.11. mennessä. Lähetä lomakkeen kautta hakemuskirje, jossa tarkennat hakevasi juuri tätä paikkaa ja CV:si.

Ennen hakemuksen täyttämistä katso kuinka käsittelemme henkilötietoja osoitteessa https://www.platom.fi/rekisteriseloste/

Lisätiedustelut henkilöstöpäällikkö Ville Kakkoselta , puh. 044 5504 057, ville.kakkonen(a)platom.fi.