Sähköasiantuntija

Haku alkaa: 16.08.2019 | Haku päättyy: 15.09.2019

ehtävänäsi on toimia sähköasiantuntijana ydinvoimalaitoksille tehtävissä konsultointiprojekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ydinvoimalaitosten sähköjärjestelmien toiminnallisuudesta. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä kommunikoida ja tuottaa asiakirjoja suomen ja englannin kielellä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi on ensisijaisesti Platomin Helsingin konttori, mutta myös Platomin muut konttorit Mikkelissä, Raumalla, Turussa ja Tampereella ovat mahdollisia. Lisäksi työnkuvaan voi liittyä satunnaisia asiakaskäyntejä muulla Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Jätä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä osoitteessa https://go-on.fi/tyopaikat/sahkoasiantuntija/. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. 0405859885 tai Anna Orava puh. 0445859886.