Sähkötekniikan asiantuntija

Haku alkaa: 22.03.2019 | Haku päättyy: 14.04.2019

Tehtävänäsi on toimia sähkötekniikan asiantuntijana erityisesti keski- ja korkeajännitteisiin sähköverkkoihin liittyen. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden asiantuntijakokemusta vastaavista tehtävistä teollisuusympäristöistä. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä tuottaa itsenäisesti teknisiä asiakirjoja suomen ja englannin kielellä. Lisäksi arvostamme kokemusta ydinvoima-alalta vastaavista tehtävistä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi on ensisijaisesti Platomin Helsingin konttori. Ensimmäinen työtehtäväsi edellyttää säännöllistä vuorovaikutusta ja paikallaoloa asiakkaamme tiloissa Helsingin konttorin läheisyydessä. Lisäksi työnkuvaan voi liittyä satunnaisia asiakaskäyntejä muulla Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Täytä hakemus

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostin sijaan kumppanimme  Go On yhtiöden rekrytointijärjestelmän kautta, johon pääset ylläolevasta linkistä. Näin voit olla varma, että hakemuksesi tulee varmasti perille ja käsitellyksi asianmukaisesti.