Sähkötekniikan asiantuntija

Haku alkaa: 21.11.2018 | Haku päättyy: 09.12.2018

Haemme sähkötekniikan asiantuntijaa:
Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ydinvoimalaitoksien sähköjärjestelmien toiminnan ja turvallisuuden arviointia sisältävissä projekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ydinvoimalaitosten sähköjärjestelmien toiminnallisuudesta ja arkkitehtuurista. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä tuottaa itsenäisesti teknisiä asiakirjoja suomen ja englannin kielellä. Lisäksi arvostamme YVL-ohjeiden tuntemista ja kokemusta viranomaisaineistosta. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Lähetä hakemuksesi ja lunasta pääsylippusi mielenkiintoiselle ja opettavaiselle kasvun matkalle yhdessä meidän kanssamme!

Lähetä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta 9.12. mennessä. Lähetä lomakkeen kautta hakemuskirje, jossa tarkennat hakevasi juuri tätä paikkaa ja CV:si.

Ennen hakemuksen täyttämistä katso kuinka käsittelemme henkilötietoja osoitteessa https://www.platom.fi/rekisteriseloste/

Lisätiedustelut henkilöstöpäällikkö Ville Kakkoselta puhelimitse +358 (0)44 5504 057 ja sähköpostilla ville.kakkonen(a)platom.fi.