Talousjohtaja (CFO)

Haku alkaa: 22.03.2019 | Haku päättyy: 28.04.2019

Tehtävänäsi on vastata yrityksemme taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu talouden suunnittelu, raportointi ja seuranta. Lisäksi vastuullasi ovat myös projektien talous ja yrityksen rahoituksen järjestäminen. Osallistut johtoryhmän jäsenenä yrityksen toiminnan kehittämiseen ja strategian toteuttamiseen.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja osaamista taloushallinnon johtamisesta sekä kehittämisestä. Arvostamme kokemusta rahoituksesta, projektien talouden hallinnasta ja IFRS:n mukaisesta kirjanpidosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Päämajasi voi olla Platomin konttori Mikkelissä, Tampereella, Turussa, Helsingissä tai Raumalla, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää säännöllistä läsnäoloa Mikkelin konttorilla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Täytä hakemus

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostin sijaan kumppanimme  Go On yhtiöden rekrytointijärjestelmän kautta, johon pääset ylläolevasta linkistä. Näin voit olla varma, että hakemuksesi tulee varmasti perille ja käsitellyksi asianmukaisesti.