Teollisuuden B2B-myyjä

Haku alkaa: 22.03.2019 | Haku päättyy: 28.04.2019

Tehtävänäsi on toimia asiakasrajapinnassa aktiivisesti toimivana osana myyntitiimiämme, joka koostuu myynnin koordinaattorista ja asiantuntijamyyjistä. Pääset yhdessä myyntitiimimme kanssa kehittämään, monipuolistamaan ja kasvattamaan myyntitoimintaamme. Työnkuvaasi kuuluu olennaisesti tarjousten laatiminen ja myyntityö asiakasrajapinnassa kotimaassa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta kokemusta yritysten välisestä myyntityöstä teollisessa ympäristössä, aktiivista otetta myyntityöhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme lisäksi työkokemusta ydinvoima-alalta tai muista vaativista toimintaympäristöistä.  Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta eli esimerkiksi ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa. Etua tehtävässä on myös esimerkiksi ruotsin, saksan, ranskan, venäjän, espanjan tai kiinan kielitaidoista.

Päämajasi on ensisijaisesti Platomin konttori Helsingissä tai Turussa. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Täytä hakemus

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostin sijaan kumppanimme  Go On yhtiöden rekrytointijärjestelmän kautta, johon pääset ylläolevasta linkistä. Näin voit olla varma, että hakemuksesi tulee varmasti perille ja käsitellyksi asianmukaisesti.