Ydinvoimatekniikan asiantuntija

Haku alkaa: 05.09.2018 | Haku päättyy: 30.09.2018

Haemme ydinvoimatekniikan asiantuntijaa:
Työtehtävät liittyvät ydinvoimalaitoksella tehtävien muutostöiden esiselvityksiin. Muutostöiden esiselvitykset sisältävät erilaisten ratkaisumahdollisuuksin kokoamista kirjallisista lähteistä hyödyntäen Platomin kontaktiverkostoa maailman eri ydinvoimalaitoksilla. Käytännössä tämä tarkoittaa lähtöaineiston läpikäyntiä ja analysointia ja tulosaineiston tuottamista soveltaen YVL-ohjeita. Lisäksi työtehtäviin voi sisältyä myös muita hakijan osaamispohjaan soveltuvia työtehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivaa koulutustaustaa ja englannin ja suomen kielen taitoa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kone-, prosessi-, sähkö-, automaatio tai energiatekniikan insinööri tai DI. Lisäksi edellytämme hakijalta YVL-ohjeiden tuntemista ja kokemusta viranomaisaineistosta.

Työntekopaikkakunta on ensisijaisesti Rauma. Työ tehdään pääosin Platomin toimistolla, mutta työ sisältää myös asiakaskäyntejä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Työn aloitusajankohta sovitaan tapauskohtaisesti valitun tekijän kanssa.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Meidän kanssa pääset kiinnostavalle kasvun matkalle ja sinulla on mahdollisuus oppia yhdessä kanssamme!

Lähetä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta 30.9. mennessä. Lähetä lomakkeen kautta hakemuskirje, jossa tarkennat hakevasi juuri tätä paikkaa ja CV:si.

Ennen hakemuksen täyttämistä katso kuinka käsittelemme henkilötietoja osoitteessa https://www.platom.fi/rekisteriseloste/

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Ville Kakkonen, puh. 044 5504 057, ville.kakkonen(a)platom.fi.